onsdag 3. august 2011

LOVE YOUR LIFE


Livet ditt er verdifullt. Aldri glem det. Ikke tro du er dårlig, ikke lat som du ikke bryr deg. Aldri glem at du har ditt eget liv, dine egne regler. Ikke la noen styre deg, ødelegge for deg. Det er ditt liv.
Du må tro på det du ønsker deg. Du må tro på det du vil frem til her i livet. Du må tro for og beseire. 

Ikke la noen rakke ned på deg. Du er din egen herre. Din egen konge, i ditt eget lille land. Det er bare du som vet hvordan du har det. Det er bare du som kan føle det du gjør. Er du trist og lei, er det bare du som kan hjelpe. 

Du må reise deg. Kjemp for livet ditt, følelsene dine og ditt. Du må ta vare på deg selv for å finne styrken til overlevelse. Verden er farlig, ingen overlever. Men en stund burde du klare.

Du burde heller elske istedenfor å hate. Du må bruke dagene dine på å elske det meste. Om du viser hat, får du hat. For mye hat ødelegger deg og dine. Du må være god. Ikke sår andre. Vær mot andre som du vil de skal være mot deg.

Du trenger dine, de trenger deg.  Du er unik, spesiell og annet som gjør deg verdifull. Hvert et menneske fortjener å høre slikt en gang i blant. Ellers blir de slitne, sårbare. 

Livet kan ende på forskjellige måter. Gode, vonde og tragiske måter. Uansett får du fred. Jeg tror du kan velge selv. Lev et godt, sunt og kjærlighetsfullt liv, så kommer du deg best unna.

Vi er alle mennesker. Vi fortjener alle en ny sjanse, nesten alle i så fall. 
Elsk livet ditt, og livet elsker deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar